Tijdens onze opleidingen zeggen we geregeld dat verandering verbonden is met doen. Onder leiding van een trainer in opleiding ga je aan de slag: doen! NLP oefenavondElke techniek wordt besproken en gedemonstreerd. Daarna ga je oefenen. Door tijdens het oefenen te experimenteren leer je de technieken grondig te beheersen om zo je eigen stijl ontwikkelen. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen. Er kan tevens dieper worden ingegaan op het toepassen van NLP in de ‘echte’ wereld. We nodigen je uit om te vertellen wat je al gemakkelijk afgaat en wat nog niet, zodat een vorm van intervisie ontstaat.

I.v.m. onze planning en de zekerheid van een plek kun je inschrijven tot uiterlijk 9.00 uur op de dag ervóór. 

 

Inschrijven

 


Thema oefenavonden:

(Sommige avonden zijn het meest geschikt voor NLP Masters en/of  NLP Practitioners. We geven dat aan met resp. M en P, je bent echter altijd welkom)

  • Woensdag 6-jun 2018 Ankeren P en M
  • Woensdag 4-jul 2018 Neurologische niveaus P en M
  • Woensdag 5-sep 2018 Strategieën P en M
  • Woensdag 3-okt 2018 Som patroon M
  • Woensdag 7-nov 2018 Meta en Milton taal P en M
  • Woensdag 12-dec 2018 Modelleren M

Voor wie
Voor iedereen die een NLP (Master) Practitioner opleiding heeft gevolgd, bij Kaber of bij een ander opleidingsinstituut. Voel je welkom!

Doel

Het doel van deze avonden is om op een leuke, inspirerende én begeleide manier opnieuw met specifieke NLP onderwerpen aan de slag te gaan en deze verder te verdiepen.

I.v.m. onze planning en de zekerheid van een plek kun je inschrijven tot uiterlijk 9.00 uur op de dag ervóór. 

Inschrijven

NLP oefenavond

Tijden: 19:30-22:00 uur
Kosten: € 10,- Contant afrekenen bij de trainer.
Locatie: Schapendreef 1, 4824 AM Breda