In de zomer van 2017 zijn er weer trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in Venetië! Ga je mee?

Vakantie en aan jezelf werken…We gaan van zo 23 juli t/m zo 6 aug.

Kies de training die bij jou past!

Zomerprogramma in Venetië

 • Living Dreams:  ma 24, di 25, woe 26 juli 2017  VOL
 • Vrouw & Kracht: vrij 28, za 29 , zo 30 juli 2017
 • Training MAN: vrij 28, za 29 , zo 30 juli 2017
 • Leiderschap: di 1, woe 2, do 3 aug. 2017
Inschrijven

Living Dreams = VOL

Wij hebben een prachtige Living Dreams training ontwikkeld. Met krachtige en interactieve oefeningen, gebaseerd op NLP, (familie) opstellingen en coaching. Vol energie, inspiratie, diepgang en lol!

Waar word jij blij van? Waar besteed jij het liefste je tijd aan? Wat wil jij? Qua werk en privé?Waar besteed je je tijd aan, met wie? Wat ervaar je? Wat doe je? Welke gevoelens maak je mee, in welke stemming verkeer je vaak? Waar ga je nu echt van stralen en krijg je van die lichtjes in je ogen? Weet je het ongeveer of weet je het echt?

Als je weet wat voor jou écht belangrijk is, dan maak je snel de juiste beslissingen. Dan wordt je leven gevuld met mooie momenten die er toe doen. Dan herken je de kans als die voorbij komt en pakt hem met beide handen aan! Sommige mensen hebben ook altijd geluk… dat gaat dan over jou!

Voor de één zijn dat spectaculaire gebeurtenissen die hij gedaan móet hebben in zijn leven, voor de ander gaat het om iets heel anders, ogenschijnlijk iets heel kleins. En misschien is het wel een combinatie van beide. De kleine dingen in het leven steeds doen, congruent met datgene wat voor jou belangrijk is, dat er voor jou toe doet. En ook juist zo nu en dan datgene te doen, wat misschien spannend is, out of de box, je wel graag zou willen, nu ook te doen! Het maakt niet uit wat het is, het gaat er om dat het is wat voor jou belangrijk is in jou leven.

In 3 dagen op een schitterende plek in Venetië nemen we samen de tijd omdat te onderzoeken. We gaan het uiteraard ook, Doen! Zodat je weer thuis gekomen het meteen doet, het anders is, het beklijft. En je vele mooie momenten beleefd, ervan geniet en dierbare herinneringen maakt.


Vrouw & Kracht

In de driedaagse training Vrouw & Kracht leer je jouw unieke vrouwelijke essentie ten diepste te ervaren en vast te houden en hiermee je persoonlijke uitstraling, zichtbaarheid en zelfvertrouwen op een ongekende manier te vergroten.  Want vrouwen hebben prachtige kwaliteiten, zoals (hoog)gevoeligheid, creatieve vermogens, empathie, onuitputtelijke liefde en bovendien hebben vrouwen van nature een sterk intuïtief vermogen.

We leven in een een wereld waarin mannen en vrouwen gelijk willen zijn. Het combineren van carrière en gezin vraagt om mannelijke energie. Een hoop vrouwen zijn hierdoor (te ver) verwijderd van hun vrouwelijke kern. Zij zijn zich door de jaren heen gaan aanpassen, om te voldoen aan verwachtingen van anderen en zijn hierdoor het contact met hun verlangens, kwaliteiten en ook hun lichaam kwijtgeraakt. Tijdens deze 3 dagen in Venetië kun je samen met andere vrouwen vrij en ongedwongen op avontuur gaan naar jezelf, naar je vrouw-zijn. Terug naar je eigen kern, je vrouwelijke kern, je vrouwelijke kracht! We werken met oefeningen en rituelen uit het sjamanisme, systemisch werk en NLP.

 • Vol zelfvertrouwen jouw doelen bereiken in je werk en in je relatie
 • Leven vanuit je vrouwelijke kracht
 • Vergroten van je intuïtieve vermogens
 • (H)erkenning van je vrouw zijn

Training MAN

Deze training kan een breekpunt in je leven betekenen. Alles wat je tot nu toe hebt geleerd komt opnieuw naar boven, op een fundament van jouw mannelijkheid. Deze training gaat helemaal over jouw man-zijn en hoe dat gaat anno 2017. Want in de loop der tijd is er een nieuw man-beeld ontstaan. De maatschappij wil mannen die hun vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten in zichzelf verenigd hebben. Mannen die in staat zijn om hun verantwoording te nemen vanuit hoofd en hart, vanuit verbinding tussen hoofd en hart. Door het ontmoeten van medemannen en te praten over je rol als zoon, vader, partner kom je meer in je mannelijke kracht. Tijdens deze drie dagen ervaar je op een diep niveau je eigen mannelijkheid. We onderzoeken de mannelijke archetypen, ontdekken welke kernkwaliteiten en rolpatronen hieraan gekoppeld zijn en werken ook met systemische oefeningen en NLP.

Voor mannen die hun leven een krachtige impuls willen geven, zowel persoonlijk als professioneel:

 • Versterken van je mannelijke kracht, de moed hebben om te doen wat je te doen hebt en te zeggen wat je te zeggen hebt
 • Beleven van kwetsbaarheid
 • Weten wat je wilt in je leven, je werk en je gezin

 Leiderschapleiderschap

In deze training leer je hoe je een leider kunt zijn. Je ontdekt hoe je mensen kunt stimuleren, inspireren en motiveren.  Je gaat aan de slag met verschillende leiderschapsstijlen zodat je leert hoe jij op een flexibele en effectieve manier leiding kunt geven. Wie ben jij als leider? Welke manier van leidinggeven past bij jou? Een goede leider heeft  ‘belangstelling voor de toekomst’ en is ‘gericht op verandering’. Een leider delegeert en neemt beslissingen op  basis van intuïtie. We gaan werken met de verschillende leiderschapsstijlen in relatie tot de metaprogramma’s van NLP.

 • Je leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau tillen
 • Zelfanalyse: kracht, valkuilen en blinde vlekken
 • De mogelijkheden en grenzen in jouw rol als leider verkennen
 • Controle en delegeren
 • Persoonlijk actieplan

Living Dreams, Vrouw & Kracht, MAN, Leiderschap in Venetië

Venetië

Behalve het feit dat je heerlijk met jezelf aan de slag gaat, kun je buiten de training om Venetië ontdekken. Venetië is een geweldige stad rijk aan historie, cultuur en heerlijke gastronomie. Natuurlijk kun je in je vrije tijd naar het strand van Lido en genieten van de Italiaanse zon. Letterlijk is er voor ieder wat wils. Niet voor niets trekt deze stad met al haar kanalen ieder jaar weer miljoenen bezoekers. Een liefdevolle waterwereld voor iedereen die dit naar eigen keus wil beleven.

Redentore

De training vindt plaats in Venetië, in het prachtige Palladiaanse Klooster Redentore. Gewoon omdat het een inspirerende omgeving is en omdat een andere context leer bevorderend werkt. In dit klooster zullen we tevens overnachten; er is hier een mogelijkheid van een eenpersoons kamer of een tweepersoonskamer en je mag gebruik maken van de gezamenlijke keuken zodat je kunt koken als je dat wilt.
Faciliteiten: oude boomgaard met honderden olijfbomen, 23 eenvoudig ingerichte, lichte, ruime kamers met uitzicht, draadloos internet, gebruik van keuken en wasmachine, comfortabele tv-kamers en ontmoetingsruimtes.
Het klooster ligt op het pittoreske eiland Giudecca vlak tegenover Zattere (San Marco) en dus dichtbij het historisch centrum. Giudecca, bekend vanwege de Redentore Kerk en de Molino Stucky, is gemakkelijk te bereiken. Er zijn een zeer frequente waterbusverbindingen.

Zomerprogramma in Venetië

Kosten:

Living Dreams: € 865,- Incl. 3 dagen training, koffie/thee/lunches in het Klooster Redentore.

ma 24, di 25, woe 26 juli 2017 

Vrouw & Kracht: € 865,- Incl. 3 dagen training, koffie/thee/lunches, en 3 overnachtingen in het Klooster Redentore.

vrij 28, za 29 , zo 30 juli 2017 

Training MAN: € 865,- Incl. 3 dagen training, koffie/thee/lunches, en 3 overnachtingen in het Klooster Redentore.

vrij 28, za 29 , zo 30 juli 2017 

Leiderschap: € 865,- Incl. 3 dagen training, koffie/thee/lunches, en 3 overnachtingen in het Klooster Redentore.

di 1, woe 2, do 3 aug. 2017

 1. Pakketprijs voor 2 trainingen = €1650,-
 2. Pakketprijs voor 3 trainingen = 2450,-

Let op: de evt. overnachtingen tussen de verschillende trainingen door dien je zélf te boeken bij Redentore, wij kunnen je daarmee helpen.

De training gaat door bij voldoende deelname. Dit laten wij jullie weten op uiterlijk 1 juni 2017.

marian kroezen

Marianne Kroezen

Trainers:

Living Dreams: Marianne Kroezen, zij is internationaal gecertificeerd NLP Trainer, ondersteund door Bernard Elshout zoals jullie kennen als NLP Master trainer en directeur van Kaber Groep BV.

Vrouw & Kracht: Karin Elshout zoals jullie kennen als directrice van KaberGroep BV en Jaqueline Lijten, zij zijn beide systemisch coach voor zowel familie -als bedrijfsvraagstukken.

Leiderschap: Bernard Elshout zoals jullie kennen als NLP Master trainer & eigenaar van KaberGroep BV

jacqueline-lijten

Jacqueline Lijten

Geheimhoudingsplicht:

Alle trainers, coaches, assistenten en andere werknemers of vrijwilligers welke via Kaber werken hebben een Geheimhoudingsplicht. Deze ligt ondertekend op kantoor van Kaber ter inzage. Uiteraard hebben zij ook kennis genomen van de algemene voorwaarden van Kaber en zullen zij zich daarnaar gedragen.

Inschrijven