In de zomer van 2018 is er wederom zomerprogramma in Venetië! Dit betreft een NLP(D) Practitioner opleiding waarvan er 10 lesdagen plaatsvinden in het prachtige Venetië en de overige 8 bij Kaber in Breda.

  • Blok 1: 22-23-24 jul 2018 (zo-ma-di) Venetië
  • Blok 2: 27-28-29-30 jul 2018 (vr-za-zo-ma) Venetië
  • Blok 3: 2-3-4 aug 2018 (do-vr-za) Venetië
  • Blok 4: 24-25-26 2018 aug (vr-za-zo) Breda
  • Blok 5: 12-13 okt 2018 (vr-za) Breda
  • Blok 6: 1-2-3 nov 2018 (do-vr-za) Breda

Zomerprogramma in Venetië

Inschrijven

Informatie over de kosten van deze Practitioner opleiding volgen in het laatste kwartaal van 2017.

Venetië

Behalve het feit dat je heerlijk met jezelf aan de slag gaat, kun je buiten de training om Venetië ontdekken. Venetië is een geweldige stad rijk aan historie, cultuur en heerlijke gastronomie. Natuurlijk kun je in je vrije tijd naar het strand van Lido en genieten van de Italiaanse zon. Letterlijk is er voor ieder wat wils. Niet voor niets trekt deze stad met al haar kanalen ieder jaar weer miljoenen bezoekers. Een liefdevolle waterwereld voor iedereen die dit naar eigen keus wil beleven.

Redentore

De training vindt plaats in Venetië, in het prachtige Palladiaanse Klooster Redentore. Gewoon omdat het een inspirerende omgeving is en omdat een andere context leer bevorderend werkt. In dit klooster zullen we tevens overnachten; er is hier een mogelijkheid van een eenpersoons kamer of een tweepersoonskamer en je mag gebruik maken van de gezamenlijke keuken zodat je kunt koken als je dat wilt.
Faciliteiten: oude boomgaard met honderden olijfbomen, 23 eenvoudig ingerichte, lichte, ruime kamers met uitzicht, draadloos internet, gebruik van keuken en wasmachine, comfortabele tv-kamers en ontmoetingsruimtes.
Het klooster ligt op het pittoreske eiland Giudecca vlak tegenover Zattere (San Marco) en dus dichtbij het historisch centrum. Giudecca, bekend vanwege de Redentore Kerk en de Molino Stucky, is gemakkelijk te bereiken. Er zijn een zeer frequente waterbusverbindingen.

Zomerprogramma in Venetië

Let op: de evt. overnachtingen voor of na de training dien je zélf te boeken bij Redentore, wij kunnen je daarmee helpen.

De training gaat door bij voldoende deelname. Dit laten wij jullie weten op uiterlijk 15 juni 2018

Trainer:

Bernard Elshout zoals jullie kennen als NLP Master trainer & eigenaar van KaberGroep BV

Geheimhoudingsplicht:

Alle trainers, coaches, assistenten en andere werknemers of vrijwilligers welke via Kaber werken hebben een Geheimhoudingsplicht. Deze ligt ondertekend op kantoor van Kaber ter inzage. Uiteraard hebben zij ook kennis genomen van de algemene voorwaarden van Kaber en zullen zij zich daarnaar gedragen.

Inschrijven