Registraties en erkenningen

Karin is gecertificeerd als Coach

GCoach is een overkoepelende onafhankelijke beroepsorganisatie waarbij meer dan duizend therapeuten aangesloten zijn. Een Gecertificeerde Professional heeft een ruime ervaring en heeft zich in de praktijk bewezen.

CRKBO_Instelling

Als toonaangevend opleidingsinstituut is Kaber Groep BV opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). De opleidingen van Kaber zijn hiermee door de Nederlandse staat officieel erkend. Deze registratie heeft onder andere tot gevolg dat u ook geen BTW betaalt over onze trainingen.

Onze NLP Practitioner en Master Practitioner opleidingen zijn erkend door:

IN (International association of NLP institutes)

logo300x300-in

Van de opleiding tot therapeutisch NLP coach is derde module: coaching skills erkend door de ICI ((International association of Coaching Institutes), mits de eerste 2 modules ook zijn behaald.

ici-logo

De Stichting Nederlands Register voor Opleidingen (SNRO): accreditatie is in aanvraag.

De SNRO is een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsborging van (beroeps)opleidingen in de integrale en complementaire gezondheidszorg. Opleidingen en bij- en nascholingen in de complementaire zorgsector vallen niet onder toezicht van het Ministerie van Onderwijs. Om vergelijkbare kwaliteit te leveren, toetst en beoordeelt de SNRO de kwaliteit van opleidingen op overeenkomstige wijze. Bij een positief accreditatiebesluit ontvangt de opleiding en/of bij- en nascholing het SNRO-kwaliteitskeurmerk en wordt ingeschreven in ons register. Hierdoor kunnen toekomstige cliënten evt. in aanmerking komen voor vergoedingen van verschillende ziektekostenverzekeraars, dit hangt beroepsvereniging (en beroepsregister) en de eisen die zij stellen.

Is erkenning voor jou van belang bij het volgen van een van onze opleidingen, neem dan contact op voor nadere details.