Kaber gaat lekker

Kaber draait op volle toeren :)

NLP Practioner

De zevende NLP Master Practitioner groep start morgen en inmiddels draaien we al de zeventiende NLP Practitioner groep. Er worden ook vierdaagse NLP opleidingen gegeven en deze lopen lekker vol. Daarnaast verzorgen we nog steeds onze succesvolle NLP dagtrainingen en zijn we gestart met de Coaching Skills, trainersopleidingen en er is nog zoveel meer….!

Kaber gaat lekker

Kaber is een familiebedrijf en daar zijn we trots op!

Kaber is ontstaan uit KArin en BERnard. Karin Elshout -van Gaal is directeur, psychosociaal – systemisch therapeut (gespecialiseerd in traumaverwerking en relatietherapie), werkt op vrijwillige basis en heeft vooral ondersteunde taken. Bernard Elshout is onze algemeen directeur, voert de dagelijkse leiding en is een van onze NLP trainers. Tim Elshout is onze administratief -en horeca medewerker. Tim doet ondersteunende administratieve werkzaamheden en verzorgt als zelfstandig werkend gastheer o.a. de lunchbuffetten.

 

Kaber is gelegen op bedrijventerrein Achter Emer ( noorden van het bedrijventerrein Emer-Noord). Het ligt tussen de wijken Haagse Beemden en Hoge Vucht in Breda.

 

Kom gerust een langs! Koffie en thee staat klaar.

 

Door |26 januari 2017|