NLP avondcursus “Wat doe JIJ in 2021?”

Vind jij het ook altijd zo lang duren eer het eindelijk weer zomer is… en mogen voor jou de donkere wintermaanden snel voorbij gaan? Zorg dat je iets hebt om naar uit te kijken, en schrijf je in voor onze training  “Wat doe JIJ in 2021?” 

Deze NLP avondcursus omvat 4 donderdagavonden in november (najaarscursus) 2020.

Inschrijven NLP avondcursus

Ken jij dat? Het duurt nog een hele tijd tot het zomer(vakantie) is en je kunt gaan genieten van zon en vrije tijd. Terwijl jij dagelijks van hot naar her rent, vliegt de tijd voorbij. Je wordt in beslag genomen door je familie, gezin, werk, en allerlei taken die zomaar bij jou terecht zijn gekomen. Je werkt je door de beslommeringen van alledag, zonder je af te vragen waar jij zelf nou echt gelukkig van wordt. Plichtgetrouw sta je elke dag op, om je vervolgens te storten op dagelijks gedoe. En hebben allerlei mensen iets van je nodig.  Misschien leef je wel van weekend naar weekend, of van vakantie naar vakantie.

Wanneer heb jij voor het laatst die vrijheid ervaren, om te kunnen doen waar je echt gelukkig van wordt? Waardoor word jij geïnspireerd? Welk pad  wil jij in 2021 bewandelen?

Inhoud NLP Avondcursus 

Er is tijdens deze NLP avondcursus aandacht voor communicatie. Goede communicatie betekent begrijpen en begrepen worden, een positieve invloed uitoefenen en sterk, geloofwaardig en overtuigend overkomen. Als je daar meer over kunt leren, dan leg je de basis voor succes, zowel in je werk als privé. Tijdens deze NLP avondcursus krijg je de beginselen aan NLP technieken en modellen mee, die je meteen in je dagelijks leven toe kunt gaan passen!

Onze NLP(D) opleidingen zijn erop gericht om je verder te brengen in je persoonlijke ontwikkeling zodat je vol energie bezig kunt zijn met de dingen die het meest belangrijk voor je zijn. Daarbij zijn taal, communicatie, zelfinzicht en motivatie de essentiële ingrediënten. De principes van NLP (Neuro-Linguistic programming) werden in de jaren ‘70 en ‘80 ontdekt door het bestuderen van mensen met een groot talent voor doeltreffende communicatie.

Voor wie is de NLP Avondcursus? 

Voor diegenen die de koers voor 2021 willen uitzetten en die zijn/haar zelfvertrouwen een boost willen geven en! En voor diegenen die hun communicatie willen optimaliseren! Natuurlijk kunnen we niet alle informatie van een NLP (D) 4 daagse in deze 4 avonden kwijt, maar we streven er wel naar om uit te gaan van jouw eigen concrete doelen.

Dus wat ga jij uit deze NLP avondcursus halen?

  • Wil jij (meer) focus?
  • Wil je leren helder je boodschap over te brengen?
  • Meer controle krijgen over hoe je je voelt?
  • Jezelf motiveren om te doen wat je eigenlijk écht wilt?
  • Beter in contact komen met vrienden, familie en collega’s?

Studiebelasting:

Deze NLP Avondcursus omvat 4 donderdagavonden.

In het najaar start de NLP Avondcursus op donderdagavond 05 november en zijn de 3 daarop volgende cursusavonden 12,19 en 26 november.

Indeling van de avond:

19.00 uur inloop
19.15 – 21.30 uur cursusavond met een korte pauze

Kaber afsluiting met hapje en een drankje (uiterlijk tot 22 uur)

Locatie:

Kaber Groep B.V.
Schapendreef 1
4824 AM Breda

Voldoende parkeerplaatsen en gratis parkeren.

Investering NLP Avondcursus

€ 295, (btw vrij)
Inclusief syllabus, koffie / thee, vers fruit in de pauze en deelname certificaat.

Voor meer informatie over de NLP Avondcursus kunt u contact met ons opnemen, bel 076-7110230.Of Bekijk alle NLP opleidingen.

Inschrijven NLP avondcursus