NLP Dagtraining specials:

In 2020 organiseren we – naast onze reguliere NLP Dagtrainingen – enkele specials.

DT20-01a: do 16 januari 2020 – Nooit meer Blue Monday

DT20-02b: za 29 februari 2020 – Systemische Dag

DT20-05a: vrij 15 mei 2020 – Terugkomdag voor Practitioners. Uiteraard zijn Masters ook welkom op deze dag! Geannuleerd ivm Corona

Dagtraining special terugkomdagen:

Voor het eerst worden er in 2020 speciale terugkomdagen georganiseerd, voor onze cursisten. Wij hoorden vaker na een training, dat cursisten graag weer eens wilden oefenen met de stof, (mede)cursisten en onze trainers ontmoeten. Als beoefenaar van NLP weet je dat jij jouw kennis en vaardigheden moet blijven gebruiken, omdat ze anders gaan verwateren. Uiteraard kun je ook inschrijven voor onze maandelijkse oefenavonden. Voor wie een hele dag aan de slag wil; kom op vrijdag 15 mei naar de terugkomdag voor Practitioners (en Masters).

Dagtraining special Systemische Dag:

Ook nieuw in 2020 is de Systemische Dag! Altijd al meer willen weten over familie opstellingen? Tijdens deze dagtraining ga je actief aan de slag met systemisch werk om de methodiek te leren kennen. Er zijn veel oefeningen om je bewust te maken van wat systemisch werk is en welke invloed jouw systeem op je heeft. Ook de theorie achter het systemisch werk wordt natuurlijk besproken. Ook kun je alle vragen die je hebt over systemisch werk stellen.

  • Ben je nieuwsgierig naar de methodiek systemisch werk?
  • Wil jij graag weten wat systemisch werk inhoudt?
  • Wil jij uitzoeken of systemisch werk iets voor je is?
  • Wil je graag Kaber en/of de trainer leren kennen?
  • Ben je toe aan een (vervolg-)stap in je persoonlijke ontwikkeling?

Dan is deze special Systemische Dag echt iets voor jou!