NLP oefenavond

Tijdens onze trainingen zeggen we geregeld dat veranderen verbonden is met doen. Onder leiding van een trainer in opleiding ga je aan de slag: doen! Elk onderwerp wordt ingeleid, oefeningen en technieken worden besproken en gedemonstreerd. Daarna ga je zelf aan de slag. Door tijdens het oefenen te experimenteren leer je de technieken grondig te beheersen om zo je eigen stijl te ontwikkelen. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen. Er kan tevens dieper worden ingegaan op het toepassen van NLP D in de ‘echte’ wereld. We nodigen je uit om te vertellen wat je al gemakkelijk afgaat en wat nog niet, zodat een vorm van intervisie ontstaat.


Thema oefenavonden

Voor iedereen die interesse heeft in NLP en daaarmee graag wil oefenen. Je treft voornamelijk NLP D Masters en/of  NLP D Practitioners; je bent van harte welkom!

  • Woensdag 4 december 2019 – Strategieën en modelleren
  • Woensdag 08 januari 2020 – Doelen. Doelen, dromen en verlangens
  • Woensdag 05 februari 2020 – Voorkeurstijlen en maskerstructuren. Met carnaval zet je bewust een masker op. Welk Masker draag jij in het dagelijks leven?
  • Woensdag 04 maart 2020 – Kernkwaliteiten en Kernkwadranten. Ken jij je goede eigenschappen en kent je partner ze ook? En waar ben je allergisch voor?


Voor wie

Voor iedereen die interesse heeft in NLP en daar graag mee wil oefenen. Wees welkom!


Doel

Het doel van deze avonden is om op een leuke, inspirerende én begeleide manier opnieuw met specifieke NLP D onderwerpen aan de slag te gaan en deze verder te verdiepen. NLP D is een empirische wetenschap! De ervaring leert!