NLP oefenavond

Veranderen is verbonden met doen! Onder leiding van een ervaren NLP-trainer ga je aan de slag: doen!

Elk onderwerp wordt ingeleid, oefeningen en technieken worden besproken en gedemonstreerd. Daarna ga je zelf aan de slag. Het is leuk om met NLP D onderwerpen bezig te gaan en jezelf daarin te verdiepen. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen. Er kan tevens dieper worden ingegaan op het toepassen van NLP D in de ‘echte’ wereld. We nodigen je uit om te vertellen wat je al gemakkelijk afgaat en wat nog niet, zodat een vorm van intervisie ontstaat.

Houd je NLP D kennis en ervaring levend!


Thema oefenavonden

Iedere maand staat een ander thema en daarmee samenhangende NLP-methodiek centraal:

  • Woensdag 08 januari 2020 – Doelen. Doelen, dromen en verlangens
  • Woensdag 05 februari 2020 – Voorkeurstijlen en maskerstructuren. Met carnaval zet je bewust een masker op. Welk Masker draag jij in het dagelijks leven?
  • Woensdag 04 maart 2020 – Kernkwaliteiten en Kernkwadranten. Ken jij je goede eigenschappen en kent je partner ze ook? En waar ben je allergisch voor?


Voor wie

Voor iedereen die interesse heeft in NLP en daarmee graag wil oefenen. Je treft voornamelijk NLP D Masters en/of  NLP D Practitioners van verschillende instituten; je bent van harte welkom!


Doel

Het doel van deze avonden is om op een leuke, inspirerende én begeleide manier opnieuw met specifieke NLP D onderwerpen aan de slag te gaan en deze verder te verdiepen. Houd je NLP D kennis en ervaring levend!