NLP opleidingen bij Kaber Groep in Breda

Kaber Groep Breda verzorgt NLP trainingen voor de beginner en gevorderde. Daarnaast bieden we leuke specials aan zoals Werken met metaprogramma’s. We zijn gespecialiseerd in het coachen en trainen van mensen die aan zichzelf willen werken. Naast onze NLP opleidingen zijn we ook bekend met systematisch werken, iedere maand is er een familieopstellingsavond.

Twijfel je of NLP bij je past? Iedere maand organiseren we een gratis informatieavond! Bekijk hieronder ons volledige aanbod.

Vraag je je af of je met jouw (hulp)vraag bij ons terecht kunt? Bel ons op 076-7110230 of stuur een mail naar info@kaber.nl.

Beginner NLP trainingen

NLP informatieavond

Is NLP training iets voor jou? Iedere eerste woensdag van de maand is er een gratis informatieavond! Tijdens de informatieavond kun je de trainers – Bernard Elshout en Jorinde Prins – ontmoeten en leer je zelfs al een beetje NLP!

NLP dagtraining

Na een NLP dagtraining zul je merken dat je na een dag trainen al een hele hoop tools geleerd hebt.  Schrijf je in voor een verzorgde NLP-trainingsdag voor een introductieprijs en ontdek wat NLP voor jou kan betekenen.

NLP 4-daagse

Optimaliseer je communicatie tijdens de NLP 4-daagse. Met een concrete vraagstelling werken we aan jouw doelen in 4 dagen.

NLP-D Practitioner

Duik een 18 lessen lang in de wereld van NLP en maak een sprong in je persoonlijke ontwikkeling. In 18 trainingsdagen krijg je inzicht in de onbewuste sturing achter je emoties, je gedrag en je manier van communiceren. Daarnaast leer je talloze NLP technieken waarmee je je communicatie verbetert.

Gevorderde NLP trainingen

NLP-D Master

Als NLP beoefenaar weet je dat je je NLP kennis en vaardigheden moet blijven gebruiken omdat ze anders verwateren. Je kiest ervoor om een NLP D Master Practitioner opleiding te gaan doen als je na het volgen van de Practitioner het gevoel hebt dat je nog niet uitgegroeid bent.

NLP-D oefenavond

Onder leiding van een trainer in opleiding ga je aan de slag: doen! Elke techniek wordt besproken en gedemonstreerd. Daarna ga je oefenen. Door tijdens het oefenen te experimenteren leer je de technieken grondig te beheersen om zo je eigen stijl ontwikkelen.

Word NLP trainer

Trainersopleiding basis

Trainingsvaardigheden kun je inzetten in heel veel contexten; het onderwijs, bij presentaties, workshops en in vergaderingen. Coachen kan zonder een Trainersopleiding, trainen zonder coaching vaardigheden is onmogelijk!

Trainingsopleiding verdieping

In deze verdieping leiden we je specifiek op tot gecertificeerd NLP trainer. Dat wil zeggen dat we aandacht besteden aan de manier waarop een NLP opleiding is opgebouwd en hoe je de NLP onderdelen kunt overbrengen.

Speciaal voor coaches (to be)

Coaching skills opleiding

Onze 10 daagse coachingsopleiding is bedoeld voor mensen die professioneel, diepgaand en verantwoord willen coachen.

Specials

Werken met metaprogramma’s

In 2020 wordt op aanvraag een exclusieve Masterclass ‘Werken met metaprogramma’s’ gegeven door Jorinde Prins, bij Kaber Groep bv in Breda. Normaal gesproken komen de metaprogramma’s pas aan bod tijdens onze NLP Master Practitioner, maar op verzoek zal dit onderwerp als losse module aangeboden worden.

Familie opstellingen

De opstellingsavonden zijn waardevol voor mensen die worstelen met vragen over relaties met een partner, met ouders, broers of zussen en met kinderen, vragen over hen eigen leven, over patronen die steeds terugkomen, over een diep onverklaarbaar verdriet en vele andere thema’s.

NLP(D) Avondcursus “Wat doe JIJ in 2020?”

Deze najaarscursus is nieuw binnen onze opleidingen; in 5 avonden wordt ingegaan op de koers die jij gaat uitzetten voor volgend jaar. Wil jij meer focus, aandacht voor communicatie en kan jouw zelfvertrouwen een boost gebruiken?