10 Dagen NLP(D) in combinatie met vakantie in Venetië (nog 5 plaatsen)

Ciao a tutti! Deze zomer is er weer een speciale training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: 10 Daagse NLP(D) in Venetië

P23: Programma, alle trainingsdagen van 9.30 uur – 17.30 uur

  • Blok 1: 22-23-24 juli 2018 (zo-ma-di)
  • Blok 2: 27-28-29-30 juli 2018 (vr-za-zo-ma)
  • Blok 3: 2-3-4 augustus 2018 (do-vr-za)

Op wo 25 & do 26 juli en op di 31 juli & wo 1 augustus zijn er geen lessen. Op deze manier is er voldoende vrije tijd om vakantie te vieren en eventueel de omgeving verder te ontdekken.

Inschrijven

Bella Italia: Venezia!

Behalve het feit dat je heerlijk met jezelf aan de slag gaat, kun je buiten de training om Venetië ontdekken. Venetië is een geweldige stad rijk aan historie, cultuur en heerlijke gastronomie. Natuurlijk kun je in je vrije tijd naar het strand van Lido en genieten van de Italiaanse zon. Er is voor ieder wat wils. Niet voor niets trekt deze stad met al haar kanalen ieder jaar weer miljoenen bezoekers. Een liefdevolle waterwereld voor iedereen die dit naar eigen keus wil beleven.

Verblijf in Redentore

De training vindt plaats in Venetië, in het mooie Palladiaanse Klooster Redentore. Het klooster ligt op het pittoreske eiland Giudecca vlak tegenover Zattere en dichtbij het historisch centrum met o.a. het bekende San Marco Plein. Giudecca is makkelijk te bereiken dankzij de zeer frequente waterbusverbindingen. We hebben gekozen voor deze bijzondere locatie, omdat het een inspirerende omgeving is én omdat een andere context leer bevorderend werkt. In dit klooster zullen we tevens overnachten. Je hebt de keuze uit een eenpersoonskamer of een tweepersoonskamer. De kamers zijn eenvoudig ingericht met uitzicht op de tuin. Daarnaast kun je gebruik maken van de gezamenlijke keuken, wasmachine, droger en zijn er  comfortabele ontmoetingsruimtes. Tevens is er WiFi beschikbaar.

Investering:

€ 2600,- BTW VRIJ, incl. lunches, fruit en koffie/thee. Dit bedrag dient vóór aanvang in zijn geheel te zijn voldaan. De opleidingskosten voor onze Venetië NLPD practitioner kunnen onder bepaalde voorwaarden bij de belastingaangifte worden opgevoerd als aftrekkosten. Neem hiervoor contact op met de Belastingdienst.

Bij deze reis zijn 14 overnachtingen inbegrepen. Check-in is op zaterdag 21 juli (1 dag voor aanvang Training) ; check-out is op zaterdag 4 augustus (laatste Trainingsdag).

LET OP:

  • De training gaat door!!!!
  • De eventuele overnachtingen voor of na de genoemde data, dien je zélf te boeken bij Redentore. Indien gewenst kun je contact met ons opnemen, zodat we je hierbij kunnen helpen.
  • De heen-en terugreis is NIET inbegrepen. We adviseren om deze te boeken, zodra de reis definitief door ons is bevestigd bij voldoende deelname.

Trainer:

Bernard Elshout: IN Master Trainer & eigenaar van KaberGroep BV: https://www.nlp-institutes.net/bernard-elshout

Studiebelasting:

  • Natuurlijk zijn de studiedagen wanneer de training plaatsvindt het allerbelangrijkste!
  • Verder is oefening in subgroepen belangrijk. Hiervoor is genoeg vrije tijd opgenomen. Alle avonden zijn vrij.
  • De training is steeds overdag en in blokken opgedeeld. Tussen de blokken zijn er steeds twee dagen vrij gepland.

Geheimhoudingsplicht:

Alle trainers, coaches, assistenten en andere werknemers of vrijwilligers welke via KaberGroep werken hebben een Geheimhoudingsplicht. Deze ligt ondertekend op kantoor van KaberGroep ter inzage. Uiteraard hebben zij ook kennis genomen van de algemene voorwaarden van KaberGroep en zullen zij zich daarnaar gedragen.

Inschrijven