NLP thema avonden

Veranderen is verbonden met doen! Onder leiding van een ervaren NLP-trainer ga je aan de slag: doen!

Elk onderwerp wordt ingeleid, oefeningen en technieken worden besproken en gedemonstreerd. Daarna ga je zelf aan de slag. Het is leuk om met NLP D onderwerpen bezig te gaan en jezelf daarin te verdiepen. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen. Er kan tevens dieper worden ingegaan op het toepassen van NLP D in de ‘echte’ wereld. We nodigen je uit om te vertellen wat je al gemakkelijk afgaat en wat nog niet, zodat een vorm van intervisie ontstaat.

Houd je NLP D kennis en ervaring levend!


Thema avonden

Na de zomer van 2020 organiseren we elke maand op de 1e dinsdag van de maand een ONLINE thema avond. En op de 1e woensdagavond van de maand een thema avond bij Kaber. Iedere maand staat een ander thema en daarmee samenhangende NLP-methodiek centraal:

  • ONLINE di 6 okt / bij Kaber woe 7 okt 2020: Voorkeurstijlen. Wil jij ook assertiever zijn?
  • ONLINE di 3 nov / bij Kaber woe 4 nov 2020: Doelen. Waar ben jij dankbaar voor?
  • ONLINE di 01 dec / bij Kaber woe 2 dec 2020: Strategieën. Al inkopen gedaan?

Je kunt je voor de online thema avond of de thema avond bij Kaber opgeven via een apart inschrijfformulier onderaan deze pagina. Bij jouw aanmelding voor de online thema avond sturen wij je vervolgens de inlog ID.

Voor wie

Voor iedereen die interesse heeft in NLP en daarmee graag wil oefenen. Je treft voornamelijk NLP D Masters en/of  NLP D Practitioners van verschillende instituten; je bent van harte welkom!

Doel

Het doel van deze avonden is om op een leuke, inspirerende én begeleide manier opnieuw met specifieke NLP D onderwerpen aan de slag te gaan en deze verder te verdiepen. Houd je NLP D kennis en ervaring levend!

INSCHRIJVEN:

ONLINE thema avond

Elke 1e dinsdag van de maand

Thema avond bij Kaber

Elke 1e woensdag van de maand