TAKE A BREAK met de NLP D Summer Boost

Herken je dat..

  • Je wilt zó graag gaan staan voor wie je werkelijk bent, echt gaan voor je eigen leven , maar toch durf je het nog niet echt.
  • Je baalt ervan dat het je nu energie kost en het frustreert je dat je het wel wéét, maar niet doet!
  • Je vindt het lastig om prioriteiten te stellen, er moet zoveel gebeuren, waar moet je beginnen?
  • Je rent jezelf makkelijk voorbij, en zou zo graag even pas op de plaats nemen.
  • Je omgeving merkt ook dat het nu even niet helemaal lekker met je gaat…

Hoe zou het zijn als..

  • Je écht gaat staan voor wie je werkelijk bent?
  • Je vanuit vertrouwen, jezelf gaat laten zien aan de wereld en dat je vrij kunt gaan leven van wat je het allerliefste doet?
  • Hoe zou het zijn als je vanuit rust kunt doen wat je wil doen? Als je meer orde hebt en een betere balans in jouw leven?
  • Hoe zou het zijn als jij weet wat je moet doen, welke stappen je te zetten hebt? Dat het zo helder is, dat je het echt alleen nog maar hoeft te doen?
  • En dat je het niet alleen hoeft te doen, maar dat je iemand hebt die je persoonlijk begeleidt én dat je een motiverende groep, met een fijne energie om je heen hebt?

Wij gaan je helpen!

Deze zomer is er een speciale training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: De 4-daagse NLP D Summer Boost in Breda. Wij hebben zin om met jouw persoonlijke doelen aan de slag te gaan! Tijdens deze 4-daagse staat jouw ontwikkeling centraal. Duik in de wereld van NLP D. Deze 4-daagse staat met name in het teken van doen. Out of your comfort zone met leuke activiteiten op het programma. Een afwisseling voor zowel de NLP D beginner als gevorderde. Durf jij het aan? Het wordt te gek!

Voor wie is de NLP D Summer Boost geschikt?

Iedereen die zich herkent in bovenstaande. Wel of geen kennis van NLP D? Deze NLP D Summer Boost is geschikt voor iedereen die toe is aan een frisse blik op de toekomst en het beste in zichzelf naar boven wilt halen.

Programma

4 dagen lang dompelen we je onder in de wereld van NLP, niet alleen theorie, nee vooral doen! We starten op maandag 22 juli met onze NLP D Summer Boost. De dag start om 09:30 tot 17:30, met op de laatste dag een gezellige borrel achteraf.

Geplande trainingsdata NLP (D) Summer Boost: maandag 22 t/m donderdag 25 juli 2019.

Investering

€ 500,- BTW VRIJ, incl. lunches, fruit en koffie/thee. Dit bedrag dient vóór aanvang in zijn geheel te zijn voldaan.

Trainer:

Bernard Elshout en/of Jorinde Prins

Meld je aan!

Stuur bij interesse een mail naar info@kaber.nl. De training gaat door bij minimale groepsgrootte van 8 personen.