14 dagen NLP D vakantie in Venetië!

Ciao a tutti! Deze zomer is er weer een speciale training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: De 14-daagse NLP D Practitioner in Venetië!

Naast 10 trainingsdagen waarbij we de inhoud van de NLP D Practitioner behandelen is er tijdens deze 14-daagse vakantie ook genoeg gelegenheid om te ontspannen! Venetië is een geweldige stad rijk aan historie, cultuur en heerlijke gastronomie. Natuurlijk kun je in je vrije tijd naar het strand van Lido en genieten van de Italiaanse zon. Er is voor ieder wat wils. Niet voor niets trekt deze stad met al haar kanalen ieder jaar weer miljoenen bezoekers. Een liefdevolle waterwereld voor iedereen die dit naar eigen keus wil beleven.


P26: Programma

  • Blok 1: 21-22-23 juli 2019 (zo-ma-di)
  • Blok 2: 26-27-28-29 juli 2019 (vr-za-zo-ma)
  • Blok 3: 1-2-3 augustus 2019 (do-vr-za)
    alle trainingsdagen van 9.30 uur – 17.30 uur

Op woensdag 24 & donderdag 25 juli en op dinsdag 30 juli & woensdag 31 juli zijn er geen lessen. Op deze manier is er voldoende vrije tijd om vakantie te vieren en de prachtige omgeving verder te ontdekken.


Verblijf in Redentore

De training vindt plaats in Venetië, in het mooie Palladiaanse Klooster Redentore. Het klooster ligt op het pittoreske eiland Giudecca vlak tegenover Zattere en dichtbij het historisch centrum met o.a. het bekende San Marco Plein. Giudecca is makkelijk te bereiken dankzij de zeer frequente waterbus-verbindingen. We hebben gekozen voor deze bijzondere locatie, omdat het een inspirerende omgeving is én omdat een andere context bevorderend is voor het leerproces. In dit klooster zullen we tevens overnachten. Je hebt de keuze uit een eenpersoonskamer of een tweepersoonskamer. De kamers zijn eenvoudig ingericht met uitzicht op de tuin. Daarnaast kun je gebruik maken van de gezamenlijke keuken, wasmachine, droger en zijn er comfortabele ontmoetingsruimtes. Tevens is er WiFi beschikbaar.

Investering

€ 2700,- BTW VRIJ, incl. lunches, fruit en koffie/thee. Dit bedrag dient vóór aanvang in zijn geheel te zijn voldaan.

De opleidingskosten voor onze NLP D opleiding mag je onder bepaalde voorwaarden aftrekken van je inkomstenbelasting. Neem hiervoor contact op met de Belastingdienst.

Bij deze reis zijn 14 overnachtingen inbegrepen. Check-in is op zaterdag 20 juli (1 dag voor aanvang Training) ; check-out is op zaterdag 3 augustus (laatste Trainingsdag).

LET OP:

  • De eventuele overnachtingen voor of na de genoemde data, dien je zélf te boeken bij Redentore.
  • De heen-en terugreis zijn NIET inbegrepen. We adviseren om deze te boeken, zodra de reis definitief door ons is bevestigd bij voldoende deelname.

Trainer:

Bernard Elshout en/of Jorinde Prins

Studiebelasting:

  • Natuurlijk zijn de studiedagen wanneer de training plaatsvindt het allerbelangrijkste!
  • Verder is oefening in subgroepen belangrijk. Hiervoor is genoeg vrije tijd opgenomen. Alle avonden zijn vrij.
  • De training is steeds overdag en in blokken opgedeeld. Tussen de blokken zijn er steeds twee dagen vrij gepland.