Tijdens de klank4you-reis wordt je door verschillende klankinstrumenten in een ontspannen sfeer meegenomen op je innerlijke reis naar de diepere lagen van je bewustzijn.Tijdens de sessie wordt er gebruik gemaakt van meerdere klankschalen. De klankschaal is een instrument, gemaakt uit verschillende metalen. Elke klankschaal heeft zijn eigen toonzetting en klankkleur. Tijdens het aanslaan van de klankschaal hoor je een langdurige klank, rijk aan boventoonresonanties met trillingspatronen en specifieke zwevingen. De werking van de schalen berust op resonantie. Via horen en voelen resoneren jouw lichaamscellen mee met de klanktrillingen.

Klankschalen zijn instrumenten die innerlijke transformaties aanzetten. Dit kan ontspanning of activering zijn, welke langere tijd na de klankreis doorwerkt. Hiervoor hoef je zelf niets te doen, enkel lekker genieten van de klanken die tot je komen. Het brengt je datgene wat op dat moment voor jou het juiste is. Tijdens dit proces ontstaat een diepe ontspanning voor lichaam, emoties en geest. Het denken komt tot rust en je komt in een meditatieve staat, de poort naar de diepere lagen van je bewustzijn.  Als je hiermee in contact komt, gaat de energie die daar aanwezig is, stromen. Deze energie zuivert en vitaliseert. Vermoeidheid, stress en allerlei indrukken kunnen dan verwerkt worden. Daardoor kan er na deze klank4you-reis weer een gevoel van ruimte ontstaan, ruimte voor leven.

Data

o   Vrij 28 sept 2018

o   Vrij 15 maart 2019

Programma klank4you-reis

19:00 uur ontvangst beneden in de koffieruimte van Kaber, met uitleg over programma en dan in stilte naar de ruimte boven om een plek te zoeken om je matje neer te leggen.

19:15-20:30 uur: klank4you –reis

20:30-21:00: ontwaken, nabespreking en eventueel zelf ervaren hoe het is om een klankinstrument te bespelen.

Zelf meebrengen: matje om op te liggen, dekentje en eventueel een kussen.

Kosten

€ 15,- p.p. incl. koffier/thee.

Inschrijven