Workshop Roos van Leary door Floor Jurriens op vrijdag 20 oktober 2017 

De Roos van Leary is een model dat laat zien hoe beïnvloeding tussen mensen werkt. Timothy Leary was de grondlegger van de Roos van Leary, het model dat kijkt naar actie-reactie tussen mensen.

  • Heb je ook weleens dat een gesprek met een bepaald persoon altijd op dezelfde (onprettige) manier verloopt en juist met een ander altijd prettig?
  • Of ken jij het ook dat je bij de een veel makkelijker iets voor elkaar krijgt dan bij een ander?

Verbaal en non-verbaal gedrag van twee gesprekspartners beïnvloeden elkaar direct, continu en steeds weer anders. Soms kun je al van tevoren voorspellen hoe het gesprek zal verlopen. Dat ligt natuurlijk niet alleen aan de ander. Gedrag/beïnvloeding is volgens de Roos van Leary te plaatsen op 2 verschillende assen namelijk boven-onder gedrag (gaat over de mate van invloed) en tegen-samen gedrag (gaat over de mate van acceptatie). Gebleken is dat sommige gedragingen elkaar oproepen en versterken of juist verzwakken. Dat gaan we allemaal ontdekken.

In deze workshop krijg je achtergrond informatie en inzicht in de Roos van Leary. Door veel te oefenen leer je de patronen steeds sneller herkennen (waarom werkt het niet of wel tussen jullie) en in te spelen op die ongewenste patronen.

Tijd: 10.00-16.00 uur.

Kosten: € 165,- vrij van BTW, incl. koffie/thee en lunch.

 

De workshop gaat door bij voldoende deelname. Indien je na 13 oktober niets van ons hebt vernomen gaat de training gewoon door.

Inschrijven